Bezoek en afhaaladres        Service, advies en Garantie

Inhoud kruiwagen weten? Vindt hier alle info over de inhoud!Inhoud kruiwagen

 

Bent u van plan om een kruiwagen te kopen? Dan is het toch zeker belangrijk om te weten welke soorten er zijn, en wat dan de inhoud is van zo'n wagen. Op deze pagina geven wij u uitgebreide informatie over de verschillende soorten en maten die bestaan. Een grote inhoud is makkelijk bij het vervoeren van een lichte lading. U kunt op deze manier de klus veel snelle afronden. Bij het vervoeren van een zware lading is het verstandig om te kiezen voor een wat kleinere kruiwagen.

 

HS85 1

De bouwkruiwagens zijn meestal tussen de 70 en 90 liter inhoud. Hiervoor is bewust gekozen omdat de lading vaak zwaar is. Bouwkruiwagens zijn van zichzelf al een stuk zwaarder in vergelijking met andere soorten, als de inhoud dan ook nog eens groot zou zijn komt het totaalgewicht te hoog uit.

Bouwkruiwagens 

 

Kruiwagen 100 liter kunststof bak

De tuinkruiwagens zijn meestal tussen de 70 en 150 liter inhoud. Deze tuinkruiwagens worden vaak gekocht voor particulier gebruik. Een particulier houdt zich meestal bezig met onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan het snoeien van struiken en bomen, of het opruimen van een klus. Het gewicht van de kruiwagen lading is dan meestal niet zo hoog waardoor de inhoud groter mag zijn.

Tuinkruiwagens 

 

LP1602 1

De volumekruiwagens zijn meestal tussen de 160 en 500 liter inhoud. Dit soort modellen worden veel gebruikt door hoveniers en boeren. Met een volumekruiwagen kunt u op een eenvoudige manier grote hoveelheden verplaatsen. Een boer gebruikt hem vaak voor het verspreiden van stro, of het opbergen van mest. Bij hoveniers worden deze meestal gebruikt voor het verplaatsen van bladeren of takken. Kruiwagen 2 wielen.

Volumekruiwagens  

 

Rood 1 kruiwagenwebwinkel

De kinderkruiwagen modellen zjin meestal maximaal 40 liter. De kinderkruiwagens moeten klein zijn anders wordt het voor kinderen al snel te zwaar. Wij bieden hiervoor meerdere modellen aan. We hebben ze met kunststof bak en anti-lek banden in twee verschillende kleuren. Ook hebben we ze met een luchtband, deze zijn prijstechnisch voordeliger. De metalen versie is voorzien van een dubbel wiel wat zorgt voor stabiliteit bij het laden en rijden.

Kinderkruiwagens

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30 - 12.00 uur

Het gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om kruiwagenwebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.